WERKVOORBEREIDER SERVICES - NIJMEGEN

WERKVOORBEREIDER SERVICES - NIJMEGEN

Je houdt je bezig met de werkvoorbereiding voor de onderhoudsprojecten. Tot je taken behoort bijvoorbeeld het doorspreken van een onderhoudsproject met de projectleiding. Daarnaast het opstellen van de projectindeling voor werkvolgorde, deeltaken, urenbewaking en materiaalvoorziening. Je bezoekt onderhoudsprojecten, zorgt voor tijdige levering/ aanvoer van materialen en gereedschap op het onderhoudsproject en bewaakt de voortgang. Je verzorgt calculaties en materiaalspecificaties, stelt offertes op en verricht de benodigde administratieve handelingen. Een heel afwisselende baan met afwisselende projecten op afwisselende locaties.

VACATURE WERKVOORBEREIDER SERVICES NIJMEGEN

Kropman Installatietechniek Nijmegen zoekt voor haar regionale vestiging Nijmegen een gedreven werkvoorbereider Services. Deze afdeling van de vestiging zorgt voor professioneel onderhoud en technisch beheer van onze installaties. Dat biedt een langere levensduur van onze installaties en leidt tot kostenbesparingen. En tevreden gebruikers! Jij zorgt voor alle voorbereiding van het onderhoud. Zodat je collega’s direct aan de slag kunnen.

OVER KROPMAN SERVICES

Kropman biedt een prachtig pakket aan diensten voor de utiliteitbouw, gezondheidzorg en industrie. Met tien vestigingen en 850 medewerkers leveren we technische installaties ten behoeve van nieuwbouw en renovatieprojecten. Hiermee behoort Kropman Installatietechniek tot de top van de installatietechniek. De afdeling Kropman Services ontwikkelde een breed dienstenpakket om installaties te onderhouden, te inspecteren en technisch te beheren. Het preventieve onderhoud bevordert de duurzaamheid van de installaties.

JOUW PROFIEL

Je hebt een opleiding gelijkwaardig aan MTS, eventueel aangevuld met diverse functiegerichte cursussen. Je bent betrouwbaar en hebt een flexibele werkhouding. Verder kom je gemaakte afspraken na en ben je klantgericht. Je draagt graag samen met je nieuwe collega´s bij in het onderhoud van de installaties en je ziet het als een uitdaging jezelf verder te ontwikkelen. 

De arbeidsvoorwaarden 
Bij Kropman is het personeelsbeleid goed geregeld en hebben we oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Bovendien bieden we je naast een prima salaris tal van regelingen zoals collectieve verzekeringen, een reis- en studiekostenvergoeding. Onze cultuur kenmerkt zich als informeel, open en collegiaal. Collega’s werken graag samen met elkaar. En met z’n allen bieden we kwaliteit, innovatieve oplossingen en aandacht voor duurzaamheid.