TEAMLEIDER SAFETY & SECURITY(S&S) EN ELEKTROTECHNISCHE INSPECTIEDIENSTEN (EI)

TEAMLEIDER SAFETY & SECURITY(S&S) EN ELEKTROTECHNISCHE INSPECTIEDIENSTEN (EI)

Kropman Installatietechniek heeft in haar businessline Services een vacature voor een Teamleider Safety & Security en Elektrotechnische Inspectiediensten. Kropman groeit. Onze businessline Services groeit. Deze vacature ontstaat door de groei van Kropman. Het is een nieuwe vacature. Binnen Services groeit de afdeling Safety & Security. Daarnaast worden de E- inspecties steeds belangrijker. De Teamleider is verantwoordelijk voor het realiseren van de groeidoelstelling en zorgt tevens voor de verbetering van de kwaliteit van de collega’s en diensten van beide teams. De Teamleider S&S en EI gaat beide teams functioneel aansturen.

OVER KROPMAN

Kropman Installatietechniek bestaat ruim 80 jaar en is een integrale technische dienstverlener. Van ontwerp, engineering, realisatie en nazorg tot en met onderhoud en technisch beheer. We begeven ons in de vakgebieden werktuigbouw, elektrotechniek, gebouwautomatisering, contamination control en prefabricage. Onze klanten bevinden zich in de utiliteitssector, de gezondheidszorg en industrie. 

Kropman heeft elf regionale vestigingen met totaal 800 medewerkers. We hebben een eigen fabriek in Nijmegen voor prefabricage van montage-opdrachten. In Rijswijk bevindt zich onze R&D-afdeling ter ondersteuning van gebouwautomatisering. Speerpunten in ons beleid zijn: 

• Kwaliteit
• Innovatie
• Duurzaamheid

Die speerpunten zijn niet zomaar een paar woorden. We werken er dagelijks aan en we boeken er resultaten mee. We hebben bijvoorbeeld alle relevante certificeringen die onze kwaliteit onderstrepen. We zijn innovatief met bijvoorbeeld het eigen InsiteView, een software pakket voor geïntegreerd gebouwbeheer. En we bieden klanten bijvoorbeeld een compleet pakket voor energiemanagement. Je kunt Kropman Installatietechniek met deze en vele andere argumenten goed vertegenwoordigen in de markt.

FUNCTIE TEAMLEIDER SAFETY & SECURITY(S&S) EN ELEKTROTECHNISCHE INSPECTIEDIENSTEN (EI)

De businesslijn Services van Kropman Installatietechniek bestaat uit 11 vestingen. Dagelijks streven circa 450 collega’s om een toonaangevende partner te zijn voor onze klanten met vernieuwende dienstverlening. Onze vestigingen voeren de dagelijkse operatie uit van onze servicecontracten bij klanten in de Gezondheidszorg, Utiliteit en Industrie. De specialisten van Safety & Security en E-inspectiediensten zijn bij elke vestiging aanwezig en verzorgen de werkzaamheden in de regio. Hiërarchisch vallen de collega’s S&S en EI onder de managers van de vestigingen. Functioneel gaat de Teamleider S&S en EI zorgen voor de kwaliteit van de mensen en diensten. Tevens draagt de Teamleider (o.a. samen met de Accountmanager S&S en de Businessline Director Services) bij aan de positionering van S&S en E-inspectiediensten buiten & binnen Kropman.

JOUW PROFIEL

  • Heb jij een relevante (elektrotechnische) opleiding op HBO-niveau en passende (leidinggevende) ervaring als bijvoorbeeld Teamleider, Projectleider of Manager?
  • Heb jij aantoonbaar succesvolle resultaten geboekt met de positionering of ontwikkeling van S&S en/of E-inspecties?
  • Wil jij een afdeling uitbouwen die een steeds belangrijkere rol gaat vervullen in onze dienstverlening? Bij een groeiende en betrouwbare organisatie als Kropman Installatietechniek?

Dan gaan wij gaan graag samen met jou in gesprek!

ARBEIDSVOORWAARDEN

Kropman biedt een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie. Collegialiteit scoort jaarlijks hoog in ons medewerkertevredenheidsonderzoek. Je verdient een goed salaris en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen. Bovendien krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We zijn een groot bedrijf en bieden iedereen kansen. Kropman behoort tot de top. Ook voor haar werknemers.