SERVICEMONTEUR - AMSTELVEEN

SERVICEMONTEUR - AMSTELVEEN

Kropman Installatietechniek zoekt voor haar businesslijn Services een Servicemonteur voor de vestiging Amstelveen. De Servicemonteur binnen Kropman Installatietechniek  is E- en W-onderlegd met kennis/ervaring binnen de utiliteit, analytisch sterk, weet het vertrouwen van de klant te winnen, is proactief, communicatief sterk en rapporteert helder en duidelijk. Kennis/ervaring binnen de regeltechniek en met GBS-systemen (o.a. Priva/Siemens) is een pré.

OVER KROPMAN

Kropman Installatietechniek bestaat ruim 80 jaar en is een integrale technische dienstverlener. Van ontwerp, engineering, realisatie en nazorg tot en met onderhoud en technisch beheer. We begeven ons in de vakgebieden werktuigbouw, elektrotechniek, meet- en regeltechniek, contamination control en prefabricage. Onze klanten bevinden zich in de utiliteitssector, de gezondheidszorg en industrie. 

Kropman heeft veertien regionale vestigingen met totaal ruim 800 medewerkers. We hebben een eigen fabriek in Nijmegen voor prefabricage van montage-opdrachten. Tevens hebben wij een eigen R&D-afdeling ter ondersteuning van meet-en regeltechniek. Speerpunten in ons beleid zijn: 

• Kwaliteit
• Innovatie
• Duurzaamheid

Die speerpunten zijn niet zomaar een paar woorden. We werken er dagelijks aan en we boeken er resultaten mee. We hebben bijvoorbeeld alle relevante certificeringen die onze kwaliteit onderstrepen. We zijn innovatief met bijvoorbeeld het eigen InsiteView, een software pakket voor geïntegreerd gebouwbeheer. En we bieden klanten bijvoorbeeld een compleet pakket voor energiemanagement. Je kunt Kropman Installatietechniek met deze en vele andere argumenten goed vertegenwoordigen in de markt. 

FUNCTIE SERVICEMONTEUR AMSTELVEEN

Als Servicemonteur werk je zelfstandig of in een koppel. Je voert preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden uit. Je analyseert, diagnosticeert en verhelpt storingen aan uiteenlopende technische installaties en systemen zelfstandig. Je stemt de werkzaamheden af met de klant en biedt oplossingen voor verbetering van de installatie. Je hebt een groot aandeel in de kwaliteit van het werk door het houden van tussentijdse controles en eindcontroles. Je verricht metingen aan water, lucht- en elektrotechnische installaties. De werkzaamheden bestaan tevens uit het schrijven van onderhouds-, keurings- en voortgangsrapportages. Je bent voornamelijk werkzaam in de regio Amstelveen. Deelname aan de storingsdienst is een vanzelfsprekendheid.

JOUW PROFIEL

  • Ben jij betrouwbaar en wil je jezelf ook graag ontwikkelen?
  • Ben je ervaren of starter op de arbeidsmarkt?
  • Heb jij een vooropleiding gelijkwaardig aan onderhoudsmonteur installatietechniek of assistent verwarmingsmonteur en de opleiding servicemonteur installatietechniek of verwarming en de opleiding servicetechnicus?
  • Ben je daarnaast ook PO en PI gecertificeerd?

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan komen wij graag met jou in gesprek.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Kropman biedt een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie. Collegialiteit scoort jaarlijks hoog in ons medewerkerstevredenheidsonderzoek. Je verdient een goed salaris en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen. Bovendien krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We zijn een groot bedrijf en bieden iedereen kansen. Kropman behoort tot de top. Ook voor haar werknemers.