SERVICE MONTEUR W - RIJSWIJK

SERVICE MONTEUR W - RIJSWIJK

Als monteur W richt je je op het zelfstandig aanleggen, monteren, opleveren en onderhouden van uiteenlopende werktuigbouwkundige installaties en systemen. Je hebt een groot aandeel in de kwaliteit van het werk door tussentijdse en eindcontroles te houden. De verantwoordelijkheden en taken op een rij: 

Verantwoordelijkheden
• het juist en efficiënt toepassen van materialen; 
• het zorgdragen voor een tijdige opgave en afroep van de generieke materialen; 
• het juiste gebruik en beheer van het gereedschap, materiaal en persoonlijke beschermingsmiddelen en het juiste gebruik en beheer hiervan door de aan hem/haar toegewezen monteurs en indien nodig het geven van instructie; 
• het in acht nemen van bedrijfseigen richtlijnen, werkinstructies en procedures die betrekking hebben op milieu-, Arbo- en kwaliteitszorg en het erop toe zien dat de onder hem/haar gestelde monteurs deze bedrijfseigen richtlijnen ook naleven. 

Taken
• verricht, al of niet in groepsverband, bij kleinere en/of minder complexe W-installaties alle werkzaamheden en op grotere en/of complexe W-installaties deelwerkzaamheden; 
• verzorgt de ontvangst, transport en opslag en de verdeling over de werkruimte van de te verwerken materialen; 
• verricht tussentijdse en eindcontroles met betrekking tot een juiste oplevering van het project. 

DE ARBEIDSVOORWAARDEN BIJ KROPMAN

Je gaat werken bij een bedrijf dat voorop loopt in de markt met leuke projecten bij toonaangevende opdrachtgevers. Kropman is een familiebedrijf met een collegiale sfeer. Uiteraard krijg je een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. En je krijgt volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Daarbij kun je rekenen op de hulp van de afdeling P&O.

VACATURE SERVICE MONTEUR W RIJSWIJK

Als servicemonteur W kun je vrijwel overal aan de slag. Zeker met een opleiding die gelijk staat aan assistent-verwarmingsmonteur (ROC 2) en de opleiding verwarmingsmonteur (ROC niveau 3). Dan ga je vergelijken om te zien welke organisatie het best bij je past. Bijvoorbeeld naar woon- werkafstand, de projecten, de werkzaamheden en de arbeidsvoorwaarden. Kropman is met al deze punten een favoriete werkgever. Wij behoren tot de top van de installatiemarkt.

KROPMAN INSTALLATIETECHNIEK B.V.

Kropman behoort tot de top van installatiebedrijven in Nederland. Bij tal van innovatieve projecten worden wij gevraagd om de installatie en het onderhoud te verzorgen. Dan doen we door heel Nederland in bijvoorbeeld de gezondheidszorg, industrie en utiliteit. We hebben dan ook meerdere vestigingen om zo dicht mogelijk op de projecten te zitten. Ons hoofdkantoor ligt in Nijmegen. We hebben in totaal 850 medewerkers. Als je voor Kropman werkt, kun je trots zijn op je baan en op je werkgever. Want Kropman is ook ISO-, STEK- en SCIOS-gecertificeerd.

BEN JIJ DE MONTEUR W DIE KROPMAN ZOEKT?

Je hebt een vooropleiding gelijkwaardig aan assistent-verwarmingsmonteur (ROC 2) en de opleiding verwarmingsmonteur (ROC niveau 3). Je bent betrouwbaar en flexibel en je vindt het een uitdaging om samen met je collega´s je projecten met succes af te ronden. Ervaring is een pré.