MONTEUR WERKTUIGBOUWKUNDE - EINDHOVEN

MONTEUR WERKTUIGBOUWKUNDE - EINDHOVEN

Kropman Installatietechniek heeft voor haar businesslijn Services een vacature als Monteur WTB te Eindhoven. Deze vacature is ontstaan door de groei van Kropman. Als Monteur WTB verricht je zelfstandig klussen en werkzaamheden aan onze installaties. Je neemt zelfstandig kleine klussen op. Naast zelfstandig klussen uitvoeren, verricht je ook regelmatig service- en onderhoudswerkzaamheden. Dit is een mooie functie voor een ervaren Monteur Werktuigbouwkunde die in de regio Eindhoven wil werken bij uitdagende klanten zoals COA, Holland Casino en Gemeente Eindhoven.

OVER KROPMAN

Kropman Installatietechniek bestaat ruim 80 jaar en is een integrale technische dienstverlener. Van engineering, uitvoering en nazorg tot en met onderhoud en technisch beheer. We begeven ons in de vakgebieden werktuigbouw, elektrotechniek, meet- en regeltechniek, contamination control en prefabricage. Onze klanten bevinden zich in de utiliteitssector, de gezondheidszorg en industrie. 

Kropman heeft elf regionale vestigingen met totaal 800 medewerkers. We hebben een eigen fabriek in Nijmegen voor prefabricage van montage-opdrachten. In Rijswijk bevindt zich onze R&D-afdeling ter ondersteuning van meet-en regeltechniek. Speerpunten in ons beleid zijn: 

• Kwaliteit
• Innovatie
• Duurzaamheid

Die speerpunten zijn niet zomaar een paar woorden. We werken er dagelijks aan en we boeken er resultaten mee. We hebben bijvoorbeeld alle relevante certificeringen die onze kwaliteit onderstrepen. We zijn innovatief met bijvoorbeeld het eigen InsiteView, een software pakket voor geïntegreerd gebouwbeheer. En we bieden klanten bijvoorbeeld een compleet pakket voor energiemanagement. Je kunt Kropman Installatietechniek met deze en vele andere argumenten goed vertegenwoordigen in de markt. 

FUNCTIE MONTEUR WERKTUIGBOUWKUNDE TE EINDHOVEN

De businesslijn Services van Kropman Installatietechniek bestaat uit 11 vestingen. Dagelijks streven circa 450 collega’s om een toonaangevende partner te worden voor onze klanten met vernieuwende dienstverlening. Onze vestiging in Eindhoven voert de dagelijkse operatie uit van onze servicecontracten(ook klussen en klantspecifiek werk) bij klanten in de Gezondheidszorg, Utiliteit en Industrie in de regio. Onze groei willen we continueren. Tevens willen we onze dienstverlening toonaangevend houden. We verwachten van onze collega’s een actieve bijdrage hierin.

JOUW PROFIEL

  • Ben jij een ervaren Monteur Werktuigbouwkunde met ruime ervaring met complexere installaties in de gezondheidszorg, Utiliteit en Industrie?
  • Heb jij de juiste opleidingen en certificering?
  • Wil jij bij Kropman werken aan complexe installaties bij uitdagende klanten doorgroeien naar bijvoorbeeld Technisch beheerder?

Dan gaan wij graag samen met jou in gesprek!

ARBEIDSVOORWAARDEN

Kropman biedt een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie. Collegialiteit scoort jaarlijks hoog in ons medewerkertevredenheidsonderzoek. Je verdient een goed salaris en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen. Bovendien krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We zijn een groot bedrijf en bieden iedereen kansen. Kropman behoort tot de top. Ook voor haar werknemers. Tevens zal Kropman jou een bedrijfswagen te beschikking stellen om je werk goed te kunnen uitvoeren.