MANAGER GEBOUWAUTOMATISERING SERVICES - LANDELIJK

MANAGER GEBOUWAUTOMATISERING SERVICES

Kropman Installatietechniek heeft een uitdagende vacature voor de functie van Landelijk Manager Gebouwautomatisering binnen de businessunit Services. Ben jij besluitvaarding? Heb jij een leidinggevende achtergrond? Ben je resultaatgericht? Heb jij een goede focus op mensen, processen en het behalen van targets? Ben je ondernemend, flexibel en klantgericht? Dan is onderstaande vacature echt iets voor jou!

OVER KROPMAN

Kropman Installatietechniek bestaat ruim 80 jaar en is een integrale technische dienstverlener. Van ontwerp, engineering, realisatie en nazorg tot en met onderhoud en technisch beheer. We begeven ons in de vakgebieden werktuigbouw, elektrotechniek, gebouwautomatisering, contamination control en prefabricage. Onze klanten bevinden zich in de utiliteitssector, de gezondheidszorg en industrie. 

Kropman heeft elf regionale vestigingen met totaal 800 medewerkers. We hebben een eigen fabriek in Nijmegen voor prefabricage van montage-opdrachten. In Rijswijk bevindt zich onze R&D-afdeling ter ondersteuning van gebouwautomatisering. Speerpunten in ons beleid zijn: 

• Kwaliteit
• Innovatie
• Duurzaamheid

Die speerpunten zijn niet zomaar een paar woorden. We werken er dagelijks aan en we boeken er resultaten mee. We hebben bijvoorbeeld alle relevante certificeringen die onze kwaliteit onderstrepen. We zijn innovatief met bijvoorbeeld het eigen InsiteView, een software pakket voor geïntegreerd gebouwbeheer. En we bieden klanten bijvoorbeeld een compleet pakket voor energiemanagement. Je kunt Kropman Installatietechniek met deze en vele andere argumenten goed vertegenwoordigen in de markt. 

FUNCTIE MANAGER GEBOUWAUTOMATISERING SERVICES

Als Landelijk Manager Gebouwautomatisering Services word je hiërarchisch aangestuurd door de businessline director Services. Zelf stuur je de medewerkers die werkzaam zijn op de servicevestigingen met betrekking tot gebouwautomatisering functioneel aan. Je bent er verantwoordelijk voor dat zij voldoende opgeleid zijn en op een uniforme manier (samen)werken. Je zorgt voor het ontwikkelen en versterken van gebouwautomatisering binnen de servicevestigingen en bent commercieel actief om in jouw vakdiscipline projecten en servicecontracten te verwerven. Je bent een kennisdrager en neemt een adviserende rol aan richting klanten.

JOUW PROFIEL

• Hbo werk- en denkniveau
• Minimaal hbo basisopleiding in een technische discipline
• Aantoonbare kennis van en ervaring met het vakgebied gebouwautomatisering
• Ervaring in een leidinggevende en coachende rol 

ARBEIDSVOORWAARDEN

Kropman biedt een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie. Collegialiteit scoort jaarlijks hoog in ons medewerkertevredenheidsonderzoek. Je verdient een goed salaris en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen. Bovendien krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We zijn een groot bedrijf en bieden iedereen kansen. Kropman behoort tot de top. Ook voor haar werknemers.