Manager Gebouwautomatisering Projecten (Regio Oost) - Nijmegen

MANAGER GEBOUWAUTOMATISERING PROJECTEN

Kropman Installatietechniek heeft een uitdagende vacature voor de functie van Manager Gebouwautomatisering binnen de businessunit Projecten. Ben jij besluitvaarding? Heb jij een leidinggevende achtergrond? Ben je resultaatgericht? Heb jij een goede focus op mensen, processen en het behalen van targets? Ben je ondernemend, flexibel en klantgericht? Dan is onderstaande vacature echt iets voor jou!

Onze vacature Manager Gebouwautomatisering te Nijmegen

Elke dag geef jij proactief leiding aan professionals van team Gebouwautomatisering Projecten Oost Nederland (voorheen Meet- & Regeltechniek) waardoor processen, middelen en de medewerkers ontwikkelen en het resultaat verbetert.

Dagelijks werk je samen met onze (aanstaande) opdrachtgevers om onze projecten in Oost Nederland probleemloos te realiseren maar ook om toekomstige projecten te verwerven.

Jij zorgt dat de expertise aanwezig is en ontwikkelt indien nodig kennis en vaardigheden van de nieuwste technieken zodat jouw team toonaangevend blijft.

Naast de dagelijkse werkzaamheden zijn wij bij Kropman constant bezig met kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Hierin lopen we voorop en willen we toonaangevend blijven. Wij verwachten van al onze collega’s een actieve bijdrage hierin. Bij het groeiende team Gebouwautomatisering streven wij dagelijks naar veiligere, effectievere en efficiëntere (werk)processen.

Wat wij bieden:

  • Kropman biedt een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie. Collegialiteit scoort jaarlijks hoog in ons medewerkerstevredenheidsonderzoek.

  • Je verdient een tussen de € 4000,- en € 5500,- bruto per maand o.b.v. leeftijd, kennis en ervaring.

  • we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen.

  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.
    We zijn een groot bedrijf en bieden iedereen kansen.


Kropman behoort tot de top.
Ook voor haar werknemers.

OVER KROPMAN

Kropman Installatietechniek bestaat ruim 80 jaar en is een integrale technische dienstverlener. Van ontwerp, engineering, realisatie en nazorg tot en met onderhoud en technisch beheer. We begeven ons in de vakgebieden werktuigbouw, elektrotechniek, gebouwautomatisering, contamination control en prefabricage. Onze klanten bevinden zich in de utiliteitssector, de gezondheidszorg en industrie. 

Kropman heeft elf regionale vestigingen met totaal 800 medewerkers. We hebben een eigen fabriek in Nijmegen voor prefabricage van montage-opdrachten. In Rijswijk bevindt zich onze R&D-afdeling ter ondersteuning van gebouwautomatisering. Speerpunten in ons beleid zijn: 

• Kwaliteit
• Innovatie
• Duurzaamheid

Die speerpunten zijn niet zomaar een paar woorden. We werken er dagelijks aan en we boeken er resultaten mee. We hebben bijvoorbeeld alle relevante certificeringen die onze kwaliteit onderstrepen. We zijn innovatief met bijvoorbeeld het eigen InsiteView, een software pakket voor geïntegreerd gebouwbeheer. En we bieden klanten bijvoorbeeld een compleet pakket voor energiemanagement. Je kunt Kropman Installatietechniek met deze en vele andere argumenten goed vertegenwoordigen in de markt.