KOELMONTEUR - UTRECHT

KOELMONTEUR UTRECHT

Kropman Installatietechniek heeft een vacature voor een Koelmonteur te Utrecht. Deze vacature is ontstaan door de groei van Kropman. De Koelmonteur installeert koeltechnische installaties en systemen in de utiliteitssector, de zorg en de industrie. Dit is een mooie functie voor een ervaren Allround Koelmonteur.

De businesslijn Services van Kropman Installatietechniek bestaat uit 11 vestingen. Dagelijks streven circa 800 collega’s om een toonaangevende partner te worden voor onze klanten met vernieuwende dienstverlening. Onze vestiging in Utrecht voert de dagelijkse operatie uit van onze servicecontracten bij klanten in de Gezondheidszorg, Utiliteit en Industrie in de regio. Onze groei willen we continueren. Tevens willen we onze dienstverlening toonaangevend houden. We verwachten van onze collega’s een actieve bijdrage hierin.

Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem contact op met onze recruiter via Whatsapp, telefonisch of per mail. info@werkenbijkropman.nl 06 52 3666 02.

OVER KROPMAN

Kropman Installatietechniek bestaat ruim 80 jaar en is een integrale technische dienstverlener. Van engineering, uitvoering en nazorg tot en met onderhoud en technisch beheer. We begeven ons in de vakgebieden werktuigbouw, elektrotechniek, meet- en regeltechniek, contamination control en prefabricage. Onze klanten bevinden zich in de utiliteitssector, de gezondheidszorg en industrie.

Kropman heeft elf regionale vestigingen met totaal 800 medewerkers. We hebben een eigen fabriek in Eindhoven voor prefabricage van montage-opdrachten. In Rijswijk bevindt zich onze R&D-afdeling ter ondersteuning van meet-en regeltechniek. Speerpunten in ons beleid zijn:

• Kwaliteit
• Innovatie
• Duurzaamheid

Die speerpunten zijn niet zomaar een paar woorden. We werken er dagelijks aan en we boeken er resultaten mee. We hebben bijvoorbeeld alle relevante certificeringen die onze kwaliteit onderstrepen. We zijn innovatief met bijvoorbeeld het eigen InsiteView, een software pakket voor geïntegreerd gebouwbeheer. En we bieden klanten bijvoorbeeld een compleet pakket voor energiemanagement. Je kunt Kropman Installatietechniek met deze en vele andere argumenten goed vertegenwoordigen in de markt.

JOUW PROFIEL

  • Ben jij een ervaren Koelmonteur met ruime ervaring met (complexere) koelinstallaties in de gezondheidszorg, Utiliteit en Industrie?
  • Heb jij de juiste opleidingen en certificering zoals je F-gassen diploma en een of meerdere (vervolg)opleiding(en) in de koudetechniek & airconditioning?

Dan gaan wij graag samen met jou in gesprek!

ARBEIDSVOORWAARDEN

Kropman biedt een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie. Collegialiteit scoort jaarlijks hoog in ons medewerkertevredenheidsonderzoek. Je verdient een goed salaris en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen. Bovendien krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We zijn een groot bedrijf en bieden iedereen kansen. Kropman behoort tot de top. Ook voor haar werknemers. Tevens zal Kropman jou een bedrijfswagen te beschikking stellen om je werk goed te kunnen uitvoeren.