CONTRACTBEHEERDER RIJSWIJK - RIJSWIJK

CONTRACTBEHEERDER RIJSWIJK - RIJSWIJK

Kropman Installatietechniek zoekt voor haar businesslijn Services een doelgerichte Contractbeheerder in Rijswijk. Wij willen uitbreiden vanwege de groei binnen Kropman Installatietechniek. De Contractbeheerder is verantwoordelijk voor de technische, financiële, organisatorische en commerciële aspecten van de servicecontracten van de vestiging. Je coacht je teamleden en creëert een teamsfeer. Ervaring in managen van projecten en contracten in onderhoud is daarom noodzakelijk. Een pré is aantoonbare commerciële successen met opdrachtgevers. Zo kunnen we ook in contractbeheer op alle fronten vooroplopen en de omzet uit contracten vergroten.

OVER KROPMAN

Kropman Installatietechniek bestaat ruim 80 jaar en is een integrale technische dienstverlener. Van engineering, uitvoering en nazorg tot en met onderhoud en technisch beheer. We begeven ons in de vakgebieden werktuigbouw, elektrotechniek, meet- en regeltechniek, contamination control en prefabricage. Onze klanten bevinden zich in de utiliteitssector, de gezondheidszorg en industrie. 

Kropman heeft elf regionale vestigingen met totaal 800 medewerkers. We hebben een eigen fabriek in Nijmegen voor prefabricage van montage-opdrachten. In Rijswijk bevindt zich onze R&D-afdeling ter ondersteuning van meet-en regeltechniek. Speerpunten in ons beleid zijn: 

• Kwaliteit
• Innovatie
• Duurzaamheid

Die speerpunten zijn niet zomaar een paar woorden. We werken er dagelijks aan en we boeken er resultaten mee. We hebben bijvoorbeeld alle relevante certificeringen die onze kwaliteit onderstrepen. We zijn innovatief met bijvoorbeeld het eigen InsiteView, een software pakket voor geïntegreerd gebouwbeheer. En we bieden klanten bijvoorbeeld een compleet pakket voor energiemanagement. Je kunt Kropman Installatietechniek met deze en vele andere argumenten goed vertegenwoordigen in de markt. 

FUNCTIE CONTRACTBEHEERDER

Als Contractbeheerder stuur je functioneel het onderhoudteam aan en ben je technisch, financieel, organisatorisch en commercieel verantwoordelijk voor de onderhoudscontracten van deze vestiging. Je bewaakt de kwaliteit, voortgang en het budget. Je zorgt voor afstemming op de klanteisen, coacht je teamleden en creëert een teamsfeer. Verder beheer je de relatie met alle betrokken partijen en behartig je de belangen van Kropman en de klant.

JOUW PROFIEL

Heb jij een passende opleiding, certificering en werk- en denkniveau op minimaal HBO niveau? Heb jij aantoonbare succesvolle ervaring met het managen van onderhoudsprojecten en -contracten in de technische branche? Beschik je over goede leidinggevende en contactuele vaardigheden en kom jij altijd gemaakte afspraken na? Dan gaan wij graag samen met jou in gesprek. Wij willen samen met onze nieuwe collega onze doelen verwezenlijken en zien het als een uitdaging om ons verder te ontwikkelen met onze boeiende projecten.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Kropman biedt een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie. Je verdient een goed salaris en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen. Bovendien krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We zijn een groot bedrijf en bieden iedereen kansen. Kropman behoort tot de top. Ook voor haar werknemers.