ASSISTENT MONTEUR W - AMSTELVEEN

ASSISTENT MONTEUR W - AMSTELVEEN

Kropman Installatietechniek zoekt voor haar vestiging in Amstelveen een assistent Monteur W. De reden voor de vacature is groei van de orderportefeuille. De assistent Monteur W heeft een vooropleiding gelijkwaardig aan VMBO-installatietechniek en de opleiding assistent-verwarmingsmonteur (ROC niveau 2) afgerond. Je verleent assistentie bij de aanleg, montage en onderhoud van uiteenlopende installaties en systemen. Als assistent Monteur W ontvang je vakinhoudelijke begeleiding van een ervaren monteur. Bovendien krijg je alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

OVER KROPMAN

Kropman Installatietechniek bestaat ruim 80 jaar en is een integrale technische dienstverlener. Van engineering, uitvoering en nazorg tot en met onderhoud en technisch beheer. We begeven ons in de vakgebieden werktuigbouw, elektrotechniek, meet- en regeltechniek, contamination control en prefabricage. Onze klanten bevinden zich in de utiliteitssector, de gezondheidszorg en industrie. 

Kropman heeft elf regionale vestigingen met totaal 800 medewerkers. We hebben een eigen fabriek in Nijmegen voor prefabricage van montage-opdrachten. In Rijswijk bevindt zich onze R&D-afdeling ter ondersteuning van meet-en regeltechniek. Speerpunten in ons beleid zijn: 

• Kwaliteit
• Innovatie
• Duurzaamheid

Die speerpunten zijn niet zomaar een paar woorden. We werken er dagelijks aan en we boeken er resultaten mee. We hebben bijvoorbeeld alle relevante certificeringen die onze kwaliteit onderstrepen. We zijn innovatief met bijvoorbeeld het eigen InsiteView, een software pakket voor geïntegreerd gebouwbeheer. En we bieden klanten bijvoorbeeld een compleet pakket voor energiemanagement. Je kunt Kropman Installatietechniek met deze en vele andere argumenten goed vertegenwoordigen in de markt. 

FUNCTIE ASSISTENT MONTEUR SERVICES

Je verleent assistentie bij de aanleg, montage en onderhoud van uiteenlopende installaties en systemen. Als assistent monteur ontvang je vakinhoudelijke begeleiding van een ervaren monteur en krijg je alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen. De taken en verantwoordelijkheden op een rij: 

Verantwoordelijkheden: 
• het signaleren en communiceren van meer- of minderwerk aan de projectleiding; 
• het juist en efficiënt toepassen van materialen; 
• het juiste gebruik en beheer van het gereedschap, materiaal en persoonlijke beschermingsmiddelen; 
• het in acht nemen van bedrijfseigen richtlijnen, werkinstructies en procedures die betrekking hebben op milieu-, Arbo- en kwaliteitszorg

Taken: 
• verricht, al of niet in groepsverband, bij kleinere en/of minder complexe installaties assistentie bij alle werkzaamheden en op grotere en/of complexe installaties deelwerkzaamheden; 
• verricht diverse diensten om een schone, opgeruimde en veilige werkomgeving te creëren en te behouden; 
• transporteert de te verwerken materialen vanuit de opslag tot aan de plaats van verwerking. 

JOUW PROFIEL

Heb je een vooropleiding gelijkwaardig aan VMBO-installatietechniek en de opleiding assistent-verwarmingsmonteur (ROC niveau 2). Ben je betrouwbaar en heb je een flexibele werkhouding? Ben je klantgericht en werk je netjes? Dan gaan wij graag samen met jou in gesprek. Wij bieden je een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien heeft Kropman alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Want misschien heb je wel een bepaalde ambitie. We kunnen je ondersteunen om dat te bereiken wat je wilt.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Je gaat werken bij een bedrijf dat voorop loopt in de markt en die de ambitie heeft die voortrekkersrol te behouden. Naast een informele, open en collegiale sfeer bieden wij je een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt volop kansen om je door te ontwikkelen.