SYSTEEMBEHEERDER REMOTE SERVICES - UTRECHT

SYSTEEMBEHEERDER REMOTE SERVICES - UTRECHT

Binnen het Kropman Service Model acteert de Systeembeheerder Remote Service hoofdzakelijk in het proces Storingsafhandeling, maar kan hij ook werkzaam zijn in Storingsanalyse, Klimaat en Energiebeheer. Als Systeembeheerder Remote Service ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het systeembeheer van alle GBS systemen in het Remote Service Center. Je levert heldere rapportages aan en eventueel vervolg activiteiten te initiëren. In samenwerking met de Contractbeheerder en de Informatiemanager Services uit het Landelijk Service team ontwikkel je rapportage voor het management. Daarnaast verleen je pro- actief technische en/of functionele ondersteuning aan de betrokken partijen.

DE ARBEIDSVOORWAARDEN VAN KROPMAN

Kropman is een professioneel bedrijf dat het personeel een warm hart toedraagt. Wij begeleiden mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden je een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen. 
 

SYSTEEMBEHEERDER REMOTE SERVICE UTRECHT

Voor het Landelijk opererende Remote Service Center, gevestigd in de vestiging Utrecht zoekt Kropman Installatietechniek een Systeembeheerder Remote Service. DeSysteembeheerder Remote Service wordt uit praktische overweging hiërarchisch aangestuurd door het Hoofd Services van deze vestiging. Functioneel wordt de Systeembeheerder Remote Service aangestuurd door de Discipline Manager M&R. De Systeembeheerder Remote Service beoordeelt gevraagd en ongevraagd of een technische installatie optimaal functioneert, met een minimaal energieverbruik. Analyseert periodiek het storingsgedrag en draagt zorg voor het waarborgen van de contractuele verplichtingen in relatie tot Remote Services. Bij aangetroffen afwijkingen stelt hij/zij optimalisatiemogelijkheden vast en communiceert dit naar de direct betrokkenen. Onderhoudt contacten met de in,- externe opdrachtgever. Verleent ondersteuning aan de storingsmonteurs/ service technici m.b.t. technische aspecten en oplossingen. Levert een significante bijdrage in het bewaken van milieuaspecten en duurzaamheidsinitiatieven. 
Ben jij geïnteresseerd in de ontwikkeling van innovatieve projecten in de utiliteit, industrie en gezondheidszorg? En wil je werken voor de top in de installatiebranche? 

OVER KROPMAN INSTALLATIETECHNIEK

Kropman is met circa 800 medewerkers en elf vestigingen één van de grootste onafhankelijke totaalinstallateurs in Nederland. Wij hebben bijna 80 jaar ervaring met het realiseren van hoogwaardige technische installaties voor de gezondheidszorg, utiliteitssector en industrie. Vooral bij klanten die hoge eisen stellen aan kwaliteit, performance en procesbeheersing. Kropman staat bekend als een betrouwbare, innovatieve en multidisciplinaire dienstverlener die betrokken is en meedenkt. Wij leveren alle soorten installaties op het gebied van werktuigbouw, elektrotechniek, meet- en regeltechniek, industriële systemen en onderhoud en technisch beheer. Van (detail) ontwerp, uitvoering en nazorg tot en met de instandhouding en exploitatie.

Service en onderhoud van Kropman

Wij bieden onze klanten service- en onderhoudscontracten voor geïntegreerde systemen op het gebied van telecommunicatie, alarmering, automatisering en infrastructuur van uiteenlopende merken. Programmeerwijzigingen en storingen kunnen elektronisch worden gemeld. Via de e-service-portal is de voortgang van de afhandeling van de aanvraag te volgen. Historische overzichten van eerdere aanvragen zijn ook online te bekijken.

BEN JIJ DE SYSTEEMBEHEERDER REMOTE SERVICE DIE KROPMAN ZOEKT?

Je hebt een relevante technische opleiding in de Meet- en regeltechniek, klimaat en procestechniek, hard- en software van verschillende fabricaten en minimaal MBO+ werk- en denkniveau. Verder heb je aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie en heeft ervaring in de installatietechniek binnen meerdere technische disciplines. Je bent betrouwbaar en klantgericht. Bovendien heb je een flexibele werkhouding. Je wilt samen met je nieuwe collega´s onze doelen verwezenlijken en je ziet het als een uitdaging jezelf verder te ontwikkelen in boeiende projecten.